Onze Groep

Hier stellen we onszelf even voor:

Ik ben Noëmie Vanbecelaere. Ik studeer Toegepaste Psychologie in het eerste jaar.

Ik ben Vicky Duytschaever. Ik ben toegewezen tot de groep A3 maar blijf bij jullie omdat ik in deze groep gestart ben :) Ik ben de opleiding gestart in februari waardoor ik in februari 2016 in het tweede jaar stap. Groetjes!

Ik ben Jolien Huyghebaert - De Graeve. Ik volg toegepaste psychologie en zit in het eerste jaar.

Ik ben Inke Goffin. Ik volg het eerste jaar toegepaste psychologie hier op vives.

Mijn naam is Tom Anthone. Ik ben student aan Vives te Kortrijk. Dit is mijn eerste jaar hoger onderwijs met Toegepaste Psychologie als richting.

Welkom op onze wikidot pagina, mijn naam is Alice Bisschop en ook ik studeer Toegepaste Psychologie. Wij hebben een
wikidot-informatiepagina moeten creeëren voor onze Sadan-opdracht, waarbij het de bedoeling was om de betrouwbaarheid
en relevantie van bronnen met als onderwerp huiselijk geweld, te onderzoeken.

Mijn naam is Laura-Jo Voet. Ik ben 20 jaar en volg sinds september de richting Toegepaste Psychologie (1e jaar). Ik vind dit wel een interessant onderwerp om een wiki over te maken. Ik heb er nog niet echt veel over gehoord, buiten in de media.

Hallo, mijn naam is Chloé Vintevogel. Ik zit in het eerste jaar Toegepaste Psychologie. Deze wiki gaat over familiaal geweld. Aan de hand van een aantal opzoekingen met mijn klasgenoten zijn we tot een aantal resultaten gekomen.

Hallo, mijn naam is Dagmar Gevaert. Ik studeer aan de Vives en ik doe Toegepaste Psychologie. Het wiki onderwerp gaat over huiselijk geweld.

Hallo, mijn naam is Emilie Leplae. Ik studeer mijn eerste jaar aan de hogeschool Vives en volg de richting Toegepaste Psychologie. We maken deze wiki voor het opleidingsonderdeel Informatievaardigheden. Zo leren we op een correcte manier omgaan met verworven informatie.

Hallo, mijn naam is Babiche Maes. Ik zit in het eerste jaar Toegepaste Psychologie aan Vives Kortrijk.

Hallo, mijn naam is Hanne Degroote. Ik zit in mijn eerste jaar Toegepaste Psychologie aan de hogeschool Vives in Kortrijk. Samen in groep werken we aan een SADAN-opdracht en op deze wiki kan je al ons werk terugvinden. Dit bestaat uit informatie en eigen documenten over familiaal geweld.

Ik ben Kevin Van de Walle. Ik zit in het eerste jaar Toegepaste Psychologie aan Vives Kortrijk.

Hallo! Ik ben Charlotte Verhaest, zit in mijn eerste jaar in de Vives. Ik volg de richting Toegepaste Psychologie. Voor het opleidingsonderdeel informatievaardigheden dienen wij een opdracht te maken. Het onderwerp hiervan is 'huiselijk geweld'.

Hey, ik ben Océane Maerten, samen met mijn bovenstaande medestudenten, zit ik in het 1ste jaar Toegepaste Psychologie, in de Vives Kortrijk.

Hye! Ik ben Anouska Machtelinckx. Ik zit in mijn eerste jaar Toegepaste Psychologie in de vives hogeschool Kotrijk.